söndag 30 december 2012

Vad vi gjort under 2012, del 3!

Livs rum!
Livs rum fick också en ordentlig renovering detta år. Mer än vad vi hade tänkt oss från början men nu i efterhand är vi glada att vi gjorde det. Vi flyttade ju in en vägg för att få en större passage till den nya toan. Och det medförde automatiskt en del jobb i hennes rum. Rummet fick dessutom ett nytt tak, en ny dörr, vi drog el så vi kunde ha en taklampa (det fanns inte tidigare). Vi satte gips på nya väggen, målade hela rummet och tapetserade en fondvägg och satte nya lister. Här kommer några före och efter-bilder:






3 kommentarer:

Lars sa...

Fan va bra vi är! Om man får säga så om sig själv ;-)

Anonym sa...

Ni är JÄTTEDUKTIGA som finner tid, ork och lust när man ofta känner sig trött och sliten å allt detta regnande som 2012 bjöd på gjorde ju inte vardagen bättre. Inte här iallafall. BRA kämpat!!! Sträck på Er. Gott Nytt År från Bäcken som nog ALDRIG får sin el klar... känner visst ingen elektriker jag, skomakarens ungar Ni vet. KRAM! / C

livet på myra sa...

Ja,när man tittar tillbaka så känner man sig faktiskt rätt stolt och nöjd över vad man gjort! sen hade vi aldrig kunnat gjort så mycket om inte jag varit hemma,dels så grejade jag också när Liv sov el var ute med oss men dels så tog jag hand om Liv så Lars kunde greja själv också! Eller vice versa! Nu blir det inte alls så många tillfällen! Om du är sugen på el så kan jag verkligen rekommendera Larssons el och fastigheter,vi har haft vår granne Fredrik här och även en Rickard nån gång! Jättebra och sen kan de ofta komma med ganska kort varsel,de är inte som "alla andra" hantverkare! ;-)
Gott nytt år på er,kram!